luni, 2 februarie 2009

Şi ce-ai mai scos nou, Florinele ?

Introducere 1:
Pentru că, lista fiind lungă şi să nu supăr pe nimeni este un deziderat aproape imposibil de îndeplinit în condiţiile în care, dată fiind lungimea acestei fraze, mulţi, printre care şi un prieten cu care am fost acum ceva timp să culegem mure de pe pantele Appeninilor, locul unde am condus pentru prima dată un Fiat foarte vechi, găsind această strădanie destul de grea, mai ales că drumul era, evident, în pantă şi plin de serpentine, vor ceda psihic până să ajungă la momentul în care o să povestesc sumar de dialectul veneţian, şi felul cum îl folosesc gondolierii când vorbesc între ei la Accademia sau San Marco, m-am gândit să nu menţionez pe nimeni dintre cei care m-au făcut să consider că bloggăreala poate fi o activitate aducătoare de profit intelectual, mai ales dacă, de exemplu, te chinui de ceva timp să prelungeşti artificial discursul alambicat şi să pui punct cât mai târziu, cum ar fi acum.

Introducere 2:
Buna florin sunt si sunt singur si asi vrea sa vb pe mess ca mam saturat sa stau singur si poate osa necunoastem mai bine poate voi ma itelegeti si sper sa fi-ti voi aia care vam cautat de multa vreme toti ma itreaba de ce nu ai si tu blog ca te vad singur si imi spun toti prieteni nu itelegem de ce nu vrea nici un blog sa stea cu mine si eu caut explicatia asta si nu o gasesc poate daca ma ajutati sa nu mai caut expluicatia asta si sper sa fi-ti voi cei care îi caut de multa vreme si cei care iubiti cu adevatat si sicer sper sa ma itelegeti macar voi uite na id meu de mess stelutza_arond_diez

Introducere 3:
1. După aceea a zis Google către Florin: "Ieşi din Anonym-At-ul tău, din oraşul tău şi din casa proprietarului tău şi vino în blogul pe care ţi-l voi arăta Eu.
2. Şi Eu voi ridica din tine un blogăr mare, te voi bineinspira, voi mări size-ul numelui tău şi vei fi izvor de trafic.
3. Blagoslovi-voi pe cei ce te vor binecuvânta cu un comment, iar pe cei ce te vor vorbi de rău îi voi flooda; şi se vor trafica întru tine toate neamurile blogosferei".
4. Deci a plecat Florin, cum îi zisese Google, şi s-a dus şi Clio cu el. Florin însă era de douăzeci şi cinci de ani, când a ieşit din Anonym-At.
6. Apoi a străbătut Florin blogul acesta de-a curmezişul până la locul numit Myş-Toh, până la stejarul Cther-Ynk.
7. Acolo S-a arătat Google lui Florin şi i-a zis: "blogul aceasta îl voi da urmaşilor tăi". Şi a zidit Florin acolo un jertfelnic lui Google, Celui ce Se arătase.
8. De acolo a pornit el spre muntele care e la răsărit de Wrajh-Ala, şi şi-a întins acolo cortul aşa, încât Wrajh-Ala era la apus, iar Ha-ha, la răsărit. A zidit acolo un jertfelnic lui Google şi s-a închinat lui Google, Celui ce i Se arătase.
9. Apoi s-a ridicat Florin şi de acolo şi s-a îndreptat spre miazăzi.

3 comentarii:

  1. Ci blagosleveste-m-ai-le-va-si-le, căci c-un comment te-am binecuvantat eu insumi/insisi/insiva. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. 3 la 10.000, haideţi domnu', doriţi roşii sau albastre, haideţi, 3 la 10.000, comenturi proaspete, dă la mine dân grădină, domnu'...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu vreo 20 de litri de rosii galbene ca sunt verzi.

    RăspundețiȘtergere